Σχετικά με μας

Αξιοποιώντας την παράδοση, την εμπειρία και την προσφορά 30 ετών

στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας φιλοδοξούν με καινοτόμες ιδέες, σύγχρονο εξοπλισμό και πλήρη εναρμόνιση
με τις τελευταίες τεχνολογικές

εξελίξεις, να ξεπεράσουν τα όρια της συμβατικής μάθησης και να αποτελέσουν πρότυπα φροντιστήρια του μέλλοντος, συνδυάζοντας την παράδοση με τον ψηφιακό κόσμο.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η ξενάγηση των παιδιών στον κόσμο της ξένης γλώσσας ξεκινά από την προσχολική ηλικία, έως την ανώτατη βαθμίδα διπλωμάτων.
Το κέντρο μας συνεργάζεται και διδάσκει όλες τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας σε ένα μεγάλο φάσμα γλωσσών.

ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Με μία μακρά παράδοση από τις αρχές του 1990, οι επιδόσεις των μαθητών μας στις εξετάσεις και στην απόκτηση αναγνωρισμένου διπλώματος, κυμαίνονται διαχρονικά σε ποσοστό επιτυχίας άνω του 98%!

ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Ή ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Είναι αυτονόητο ότι το σχολικό περιβάλλον και η άμεση επαφή με τον καθηγητή δεν μπορεί να συγκριθεί με το μάθημα εξ αποστάσεως. Οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι κλιματιζόμενες, οργανωμένες και εξοπλισμένες με τελευταίας γενιάς επίπλωση και τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως διαδραστικούς πίνακες, ασύρματα πληκτρολόγια, tablets και γυαλιά VR.

.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η σχολή μας παρέχει μαθήματα τηλεδιδασκαλίας μέσα από σύγχρονες πλατφόρμες με άρτια συνδεσιμότητα & ταχύτητα δικτύου οπτικών ινών, ώστε κάθε σπουδαστής να μπορεί να λάβει όλα τα απαραίτητα προνόμια και γνώσεις εξ αποστάσεως, από την αρχή της φοίτησής του μέχρι το δίπλωμα που θα επιλέξει. Παρέχονται e-books, platforms και συνοδευτικό υλικό.

.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΚΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΚΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι σημερινές συνθήκες απαιτούν αρμονικό συνδυασμό του μαθήματος φυσικής παρουσίας και τηλεδιάσκεψης. Η πανδημία του covid-19 μας ώθησε στην τελειοποίηση του μαθήματος εξ αποστάσεως και την δυνατότητα ταυτόχρονης παρουσίας ενός παιδιού στην τάξη, με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό κενό στις διδακτικές ώρες και την πρόοδο των μαθητών.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Οι σχολές μας στελεχώνονται αποκλειστικά με καθηγητές ανωτάτων σπουδών και πτυχίων. Η πολυετής εμπειρία εναρμονίζεται με την νέα γενιά και με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας και άριστες επιδόσεις σε όσους μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: 2 ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

01. Ψυχαγωγία και παιχνίδι μέσα από την διδασκαλία

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, η διδασκαλία συνδυάζεται με το παιχνίδι και την ψυχαγωγία. Με την βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας (VR), της επαυξημένης πραγματικότητας (AR), της ταχύτητας internet μέσω οπτικής ίνας και των tablets, η μάθηση γίνεται διασκέδαση. Για να υποστηρίξεις σωστά ένα τέτοιο project, χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία. Κορυφαίας ποιότητας VR Headsets, είναι διαθέσιμα για κάθε μαθητή. Πρόκειται για All In One εξοπλισμό, ο οποίος αποτελεί έναν κορυφαίο υπολογιστή εν κινήσει, χωρίς να απαιτείται κάποιο κινητό ή PC και καλώδια.

02. Διδασκαλία με tablets

Σε κάθε μας διάλεξη οι σπουδαστές μας έχουν προσωπικό tablet και ακουστικά ώστε να εξοικειωθούν και να εκπαιδευτούν στην χρήση της τεχνολογίας. Τα βιβλία που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται από εξελιγμένο software και εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο app store και το google play. Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας πέραν της ψυχαγωγίας και της δομημένης σκέψης, βρίσκεται στην εξέλιξη και εξοικείωση των μαθητών μας στην εξ αποστάσεως διδασκαλία. Σε περιόδους ειδικών συνθηκών όπως του covid-19, το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός παιδιού που είναι άριστος γνώστης των apps και τον e-books είναι αξιοσημείωτο.

03. Κοινότητα

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αμεσότητα, η αλληλεπίδραση και ο σεβασμός της προσωπικότητας του κάθε παιδιού. Η φυσική επικοινωνία καθηγητή – μαθητή, εμπλουτίζεται και επεκτείνεται μέσα από την ψηφιακή κοινότητά μας όπου ο κάθε σπουδαστής έχει το προσωπικό του e-profile και αποκλειστική πρόσβαση και προνόμια σε εκπαιδευτικό και τεχνολογικό υλικό.

04. E-CLASS

Κάθε σπουδαστής μας έχει πρόσβαση στο e-class, όπου επιλέγοντας την γλώσσα και το επίπεδο που τον ενδιαφέρει, θα έχει διαθέσιμα e-books, τεστ προσομοίωσης, οργανωμένες και ολοκληρωμένες σημειώσεις του κάθε μαθήματος, χρήσιμα videos και tips.